<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Gulyás Gergely minisztériuma arra reagált, hogy Karácsony Gergely kilátásba helyezte: lemondja az atlétikai vb-t, ha nem lesz Diákváros.

Mégsem állt el a kormány a budapesti Diákváros megvalósításának tervétől, az fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett, derül ki a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség az atv.hu-nak küldött válaszából.

Lapunk is írt arról, hogy a kormány törölte a műemléki védettségű Nagyvásártelep rekonstrukcióját is tartalmazó Diákváros fejlesztési programot annak érdekében, hogy a területen a kínai Fudan egyetem építhessen campusát saját elképzelései szerint.

Karácsony Gergely főpolgármester erre reagálva azt nyilatkozta, hogy amennyiben nem épül meg a Ferencvárosba tervezett Diákváros, kész lemondani a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését, ehhez csak egy levelet kell küldenie a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek. Az atv.hu emiatt érdeklődött a Miniszterelnökségnél.

"Karácsony Gergely napok óta szórakoztató vitát folytat saját magával, miközben saját Facebook-oldalán a kormány Diákvárosra vonatkozó terveit reklámozza. A reklámot köszönjük. A Diákváros fontos kormányzati terv, amely fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett, ezért nem értjük, hogy Főpolgármester úr miért kíván terméketlen vitát folytatni a kormánnyal” 

- állt a Miniszterelnökség válaszlevelében.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.