<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Folytatódik a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program - derül ki a csütörtök esti Magyar Közlönyből. 

A legújabb Magyar Közlönyben a kijárási szabályok változása mellett egyéb rendeletek és határozatok is megjelentek. Az egyik a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Programot érinti. 

Fotó: MTIFotó: MTI

Az Orbán Viktor által jegyzett kormányhatározat szerint a kormány egyetér a program II. és III. ütemének folytatásával és annak keretében 45 településen előkészített sportparberuházások programszerű kormányzati magasépítési beruházásként történő megvalósításával. 

Ennek érdekében a Beruházási Ügynökség 841,1 millió forintot költhet el.

Az összegről Varga Mihály pénzügyminiszternek kell gondoskodnia az idei költségvetésben. 

Ezzel a tétellel 9,876 milliárd forintra emelkedett az az összeg, amit a kormány a veszélyhelyzet ideje alatt sportra költött el.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.