1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Legalábbis ezt állítja Ungár Péter ellenzéki politikus.

Mint arról beszámoltunk, a Gulyáságyú Média birtokába került, valószínűleg augusztus 11-én készült felvétel tanúsága szerint Orbán Viktor miniszterelnök Opatijában, Ungár Péter LMP-társelnök nővérének villájában töltötte a nyár végi vakációját. A felvétel hitelességét online szoftverek segítségével ellenőrizték, és így sikerült a felvételt készítő személy által megjelelölt helyszínt is beazonosítani.

Most Ungár a Gulyáságyú Média podcastjánban azt állította, hogy „Orbán Viktor nem fizetett a horvátországi nyaralónk használatáért”. A videó készítője azt írta, hogy augusztus 11-én Orbán Viktor egyszer csak lesétált a partra a horvátországi tengerparti villa bejáratán keresztül, úszott körülbelül tíz percet, majd kijött a vízből, egy lépcsőn felsétált a rezidencia bejáratához, ahol egy számkombináció segítségével kinyitotta a kaput, és visszament a villába.

Az ellenzéki politikus még azt is kijelentette, hogy Orbán Viktor vagyonosabb a családjánál. Mint mondta, „édesanyám (Schmidt Mária) örült volna, ha ez az ügy véget vet az ellenzéki karrieremnek”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!