<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erről a testület illetékes szóvivője beszélt laptársunknak.

Stefan de Keersmaecker a Privátbankár.hu-nak azt mondta: az első negyedévben 100 millió, a második negyedévben 300 millió adag Covid elleni vakcina leszállítására számít az Európai Bizottság.

Az uniós oltóanyag-stratégiával kapcsolatban kifejtette: a Bizottság a beszerzés keretfeltételeit tárgyalta ki a vakcinagyártókkal, az egyedi megrendelésekről, tehát a konkrét mennyiségekről és határidőkről a tagállamoknak kell megállapodniuk a vállalatokkal.

Pfizer-BionTech oltóanyagot tartalmazó fecskendők. Fotó: MTI/Szigetváry ZsoltPfizer-BionTech oltóanyagot tartalmazó fecskendők. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szóvivő elismerte, hogy nagy kihívásokkal szembesülnek a gyártási kapacitással kapcsolatban.

Vannak (szállítási) problémák – nem minden gyártóval, hanem az AstraZenecával. A BionTech-Pfizerrel és a Modernával nincs ilyen a problémánk, és úgy tűnik, hogy a Johnson&Johnson is tartja a menetrendet

- fogalmazott.

A teljes interjút, amelyben szó esik az uniós stratégia részleteiről, a tagállamok felelősségéről és a szállítási problémák megoldásának a lehetőségeiről, a Privátbankár.hu-n olvashatják.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.