<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Atka szerint a nagy utasforgalommal rendelkező légitársaságok nyissanak ügyfélszolgálatot.

Az eddig ismeretlen, Gáncsapátiban alapított Atka Fogyasztóvédelmi Egyesület pert indított a repülőtársaság ellen azért, hogy nyisson személyes ügyfélszolgálati irodát Magyarországon, adta hírül az MTI. Az egyesület szerint a per nem része a minisztérium által elrendelt országos témavizsgálatnak és a fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálatainak, de azt javasolja, hogy az ügyfelek részére nyita tartó ügyfélszolgálati helyiség legyen törvényi előírás.

Ahogy arra a hvg.hu is felhívta a figyelmet, nemrég egy másik, eddig ismeretlen fogyasztóvédelmi szervezet, a Védett Társadalom Alapítvány (VDTA) Budapest Bizottsága is fellépett a Ryanairrel szemben Nagy Márton oldalán. A VDTA úgy véli, a Ryanair megtévesztő üzeneteket jelenít meg a magyarországi fogyasztók számára saját díjemelését illetően, ezért feljelentették a légitársaságot.

A harc még tart. Fotó: Depositphotos A harc még tart. Fotó: Depositphotos

A konfliktus eredetileg Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Michael O’Leary között alakult ki, miután a légitársaság vezérigazgatója többször „idiótá”-nak nevezte a minisztert az extraprofitadó bevezetése miatt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.