1p

Rusvai Miklós virológus minél hamarabb, már ősszel lehetőséget adna erre.

Meg kell teremteni a lehetőségét a koronavírus elleni ötödik oltás beadásának – mondta az ATV Híradónak Rusvai Miklós. Szerinte akik ugyanis már négy oltást kaptak, ők most nem oltathatják magukat, a döntéshozóknak erről a jelenségről mindenképpen tudniuk kell.

„Feltétlenül meg kell teremteni a lehetőségét az ötödik oltás beadásának is, hogy azok az emberek, akik rizikócsoportba tartoznak és elég felelősségteljes magatartást tanúsítottak, tehát már négy oltást kaptak, ők most ősszel megkaphassák az ötödiket, nagyon fontos lenne ezt minél hamarabb elérni” – mondta.

Rusvai Miklós hozzátettette, ez azért lenne fontos, mert az új variáns ellen már nem védenek jól a korábban kifejlesztett vakcinák.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!