2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Együtt dolgoztak jogvédőként, Magyar Péter később korábbi védencétől kapott jó állást.

A hvg.hu szedett elő néhány újságcikket a múlt ködéből. Az egyikből kiderül, hogy a 2006-os zavargások idején a rendőri intézkedések következtében megsebesül Kruchina Károly és testvére, Vince jogi képviseletét Magyar Péter ügyvédjelölt látta el. Varga Judit elvált férje ezt a munkát ezt a munkát az egészen a legutóbbi napokig barátjaként emlegetett, akkor még országos szinten teljesen ismeretlen Gulyás Gergellyel együtt végezte.

A két jogász szintén együtt küzdött a Kossuth tér körbekordonozása ellen is. 2009-ben aztán a rendőri túlkapásokról szóló fotókiállítás megnyitóján is megjelent a Kruchina-testvérpár, valamint védőügyvéd szerepben Gulyás Gergely is.

"Aztán Kruchina Vince szép karriert futott be a NER-ben, ennek legutóbbi állomásaként 2022-ben a Volánbusz vezérigazgatója lett. Nem sokkal később, 2023 tavaszán pedig másfélmilliós havi tiszteletdíjjal bekerült az igazgatóságba egykori védőügyvédje, Magyar Péter"

- írja a lap, bár azt is hozzáteszik, nem sokáig maradt ott, ugyanis 2023 november végén megszűnt ez a jogviszonya. Magyar Péter 2022 augusztusában viszonta  Magyar Közút igazgatóságába is bekerült, a cég vezérigazgatóhelyettese ebben az időszakban Kruchina Vince volt.

A főként Rogán Antalnak célzott, de a NER működését általában is kritizáló üzeneteivel hatalmas figyelmet kivívó Magyar Péter egyébként kedd reggel újabb bejegyzéssel jelentkezett, ebben azt írja, "válogatott fenyegetéseket" kapott a sok támogatás mellett, de számít arra, hogy a nyilvánosság ereje megvédi. A sors iróniája, hogy egykori jogvédőként most köszönetet mond " a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért".

Hozzáteszi azt is, hogy

"Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése."

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!