Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Kitart álláspontja mellett a kormány és nem tart attól, hogy Magyarország ne kapná meg az országot megillető uniós pénzeket – jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfon.

Külön kormányülésen tárgyalta a kabinet az aktuális EU-s ügyeket. Itt megerősítették, hogy nincs kompromisszum, a kormány nem enged sem a költségvetés, sem a helyreállítási alap vitájában.

Nem törnek át... (forrás: MTI)Nem törnek át... (forrás: MTI)

„Az Európai Bizottság migrációs akciótervet fogadott el, de mi ezt elutasítjuk. Elfogadhatatlan, hogy nyomást gyakoroljanak ránk. Egyébként semmilyen pénztől nem esünk el. Az új hétéves költségvetésben 1050 milliárd euró szerepel, nem számolunk azzal, hogy az ebből ránk eső részhez nem juthatunk hozzá. A 750 milliárd eurós helyreállítási alapból nekünk tervezett rész pedig hitel, ezt más forrásból is biztosítani lehet” – mondta a miniszter. (Egy új elképzelés szerint eleve kipöckölnék Magyarországot ebből az alapból.)

Arra a kérdésre, hogy kilép-e a Fidesz az Európai Néppártból, különös tekintettel Szájer József EP-képviselő botrányára, azt mondta: várjuk meg, amíg lezárulnak a vizsgálatok a Néppárton belül. Gulyás Gergely kikerülte, hogy saját véleményt fogalmazzon meg a Szájer-ügyben, helyette Orbán Viktor kormányfő szerdai szűkszavú álláspontját ismételte meg. Eszerint a Fidesz közösségében nincs helye ilyen embernek, cselekedete nem védhető, bár emberileg elismeri az eddigi sok évtizedes politikai munkásságát. 

Az elmérgesedett magyar-ukrán viszonyról pedig kifejtette: „Ukrajna nem jogállam, ezt láttuk a különféle kárpátaljai magyar szerveztek, intézmények és személyek elleni durva fellépéseken is. Nincs helye a NATO-ban sem, ennek kimondását, a magyar álláspont támogatását kértük a NATO-szövetségesektől.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.