<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hódmezővásárhely polgármestere és a térség fideszes országgyűlési képviselője ezt egy közös sajtótájékoztatón jelentette be.

"A választások után eljött az ideje, hogy Hódmezővásárhelyen a fejlődés lehetőségét közösen teremtsük meg. A mai napon fegyverszünetet kötöttünk négy év után" - jelentette be Lázár János kétórás munkamegbeszélésük után.

Hozzátette: a fegyverszünet nem öncélú, azért kötötték, hogy a hódmezővásárhelyieknek jobb legyen. Továbbá megállapodtak néhány kérdésben, amiben közösen fognak dolgozni.

Márki-Zay Péter a tájékoztatón elmondta: kettejük harca április 3-án befejeződött. Hosszú listával érkeztek a megbeszélésre, rögtön találtak is három olyan ügyet találtak, amiben tudnak közösen tudnak lépni.

  • Az első "elakadt ügy" az ipari park fejlesztése, ahol egy 100 hektáros bővítés van a Modern Városok Program keretében. 
  • A második a 117 kilométeres kerékpárút és mezőgazdasági úthálózat-fejlesztés projekt.
  •  A harmadik pedig az iskolák energetikai felújítása, szintén a Modern Városok Program része. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.