Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A VOSZ volt főtitkárát, gazdasági szakembert az újranyitásról fogjuk kérdezni: mely cégek fogják túlélni a járványt, és melyek lesznek kénytelenek megszüntetni a tevékenységüket.

Módosult a havi rendszerességgel jelentkező élő zoom-beszélgetéseink következő adásának időpontja: május 13-án 15:30-kor látjuk vendégül regisztráló előfizetőink társaságában Dávid Ferencet, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkárát, gazdasági szakembert, aki az elmúlt időben politikai vizekre evezett, a DK gazdasági szakértője lett.

Dávid Ferenc lesz a vendégünk május 13-ánDávid Ferenc lesz a vendégünk május 13-án

Eredetileg Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, Orbán Viktor gazdasági tanácsadóját invitáltuk műsorunkba, aki azonban pár nappal az e hétre tervezett zoom-beszélgetésünk előtt kénytelen volt lemondani az eseményt; de arról biztosított minket, hogy május végén a rendelkezésünkre tud majd állni.

A beszélgetés alaptémája azonban nem változik, hiszen mindkét gazdasági szakember elsősorban a vállalkozások, társaságok működési környezetéről rendelkezik információkkal, javaslatokkal. Dávid Ferencet tehát a járvány sújtotta magyar gazdaság túlélőképességéről, a kilátásokról fogjuk kérdezni, remélhetőleg előfizető nézőink társaságában, akik szintén bombázhatják kérdéseikkel beszélgető partnerünket.

Mint előző beharangozónkban jeleztük, ezekben a napokban egy sor szolgáltatás indult újra, miután a társadalom oltottsági foka elért arra a szintre, ami a kormány megítélése szerint megteremtette a fokozatos gazdasági újranyitás feltételeit. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők élete tulajdonképpen teljes mértékben vissza tudott térni a régi kerékvágásba, ami a szolgáltatások igénybe vételét illeti. Egyedül a családi, társasági események (lakodalom, temetés) létszámkorlátozása marad fenn.

Kérdés, hogy ezek a szolgáltatók, vállalkozások is „védettnek” számítanak-e a továbbiakban, azaz képesek lesznek hamar talpra állni, vagy a korábbi hónapokhoz hasonlóan szükségük lesz még egy ideig az állami segítségre, akár bértámogatás, akár adókedvezmény formájában. A zoom-beszélgetés során ezek a témák biztos elő fognak kerülni.

Az élő, zoom-on közvetített adást Klub előfizetőink tudják követni, akik tehát kérdéseket is feltehetnek Dávid Ferencnek a beszélgetés folyamán, akár élőben, akár az adást megelőzően, e-mail címünkre (klasszisklub@privatbankar.hu) elküldve.

Ha érdekli a beszélgetés, itt tud előfizetőink közé kerülni.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, valamint Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.