<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Október 28-án a NER lényegét tárja fel nekünk a volt kormányszóvivő, Klasszis Klubunk következő rendezvényén.

Csütörtökön 16.00-kor kezdődik következő Klasszis Klub rendezvényünk adása, vendégünk Gíró-Szász András volt kormányszóvivő, politikai elemző, stratéga lesz, akinek korábban megjelent könyve - Gondolat és erő - a cselekvő állam orbáni modellje - afféle útmutatóul szolgál az olvasó számára az elmúlt 11 év kormányzati filozófiájának megértéséhez.

Giró-Szász András lesz a vendégünk csütörtökön 16.00-tólGiró-Szász András lesz a vendégünk csütörtökön 16.00-tól

Mi azonban nem csak a múltra, hanem a jövőre is kíváncsiak vagyunk, ezért az előttünk álló - az utóbbi bő évtized talán legizgalmasabb - politikai időszakáról is kérdezni fogjuk vendégünket. Hogy látja az esélyeket, milyen változást hozhat a politikai tömbökön belül egy esetleges választási győzelem, avagy vereség?

Ilyen kiélezett verseny még nem folyt a kormánypártok és az ellenzék között a második Orbán-kormány óta, szóval a tét nem csekély: fennmarad a NER, vagy jön egy új korszak a hazai politikában? De vajon vissza lehet-e térni a 2010 előtti politikához? És a NER megérett-e az újragondolása, vagy ebben definitíve nincs mozgástér?

Mindezeken túl pedig: meddig marad Orbán Viktor, és ki lehet az, aki a helyére léphet a jobboldalon? Az elmúlt években több lehetséges utód neve is felmerült, de eddig tényleges kihívó még nem lépett színre. Vajon mi lehet ennek az oka, miért buktak el?

Élő, interaktív beszélgetésünkre október 28-án 16 órai kezdettel kerül sor, melyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni. Kérdéseiket természetesen most is feltehetik vendégünknek, e-mailen (klasszisklub@privatbankar.hu) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában. 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.