<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Kétmilliárd forintot költött rá. 

Közel 2 milliárd forintból korszerűsítette az Indotek Group az ingatlan-portfóliójába tartozó Szeged Plazát, Kaposvár Plazát és Szolnok Plazát. Az összesen több mint 55 ezer négyzetméternyi területtel és közel 35 ezer négyzetméternyi bérelhető területtel rendelkező központokat az ezredforduló környékén építették, és az elmúlt években nem végeztek rajtuk jelentős felújítást.

Mind a három pláza külső homlokzata megújult, a szegedi a kaposvári esetében pedig belső felújítást is végeztek. A közösségi tereket, így többek között a közlekedő folyósokat és a mosdókat is modernizálták. 

A korszerűsítéssel párhuzamosan a plázák bérlői mixe több ponton átalakult, új bérlők érkeztek, valamint üzletbővítésekre is sor került. A Szeged Plaza mélygarázsában a közelmúltban nyílt egy Airball pálya, de a 2019-es belső felújítás óta nyitott egy új Vision Express, illetve a pláza bővült egy közel 500 négyzetméteres Rossmann üzlettel, egy 1700 négyzetméteres C&F áruházzal és egy 400 négyzetméteres GYM class fitneszteremmel is.

Idén a Szeged Plaza egy új DIGI ügyfélszolgálatot üdvözölt, emellett nemrég nyitott egy automata szoláriumot kínáló üzlet. A Kaposvár Plazában, 900 négyzetméteren nyitott új üzletet a lengyel LPP Csoportba tartozó Sinsay. A közelmúltban a Szolnok Plaza két bérlője, a Rossmann és a Spar is átalakította a már meglévő üzletét.

"A plázafelújítási programunk keretében már 7 bevásárlóközpontot felújítottunk és a jövőben olyan nagyvárosokban folytatjuk majd, mint például Győr vagy Pécs" - mondta Lelkes László, az Indotek Group retail fejlesztési igazgatója a felújítások kapcsán.