1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az adóhivatal honlapján elérhető, hol és milyen ellenőrzéseket terveznek a következő héten.

A NAV honlapjának Adótraffipax rovatában teszik közzé, milyen tervezett helyszíneken és időpontokban terveznek "jogkövetési vizsgálatokat", illetve próbavásárlásokat végrehajtani a hatóság munkatársai.

Ebből kiderül, hogy a következő héten is tovább zajlik majd a kezelőszemélyzet nélküli automata berendezések, illetve a Balaton és a Velencei-tó környéki települések kereskedőinek és szolgáltatóinak átfogoó ellenőrzése.

Oda kell figyelnie a budapesti használtautó-kereskedőknek is, akiket augusztus 1. és december 31. között ellenőriznek kiemelten a revizorok.

Bács-Kiskun és Borosd-Abajúj-Zemplén (vár)megyében a stradokat és fürdőket, a vendéglátóhelyeket és a fesztiválokat ellenőrzik, Baranyában pedig ennél is pontosabban lehet tudni a menetrendet, szerdán például a pécsi palacsintázók kerülnek terítékre.

A további helyszínek, célpontokat és időpontokat az Üzletem.hu gyűjtésében is át lehet nézni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!