<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Videón a történelmi gesztus.

Nem sokkal korábban, mint hogy Donald Trump lemondta a Kim Dzsong Unnal tervezett csúcstalálkozót, Észak-Korea pont békülési gesztusként felrobbantotta egyetlen ismert nukleáris kísérleti telepét. A későbbi fejlemények ismeretében ez nem tűnik többnek, mint sok hűhónak semmiért, de a diktatúra az amerikai elnök visszakozása, és a látszólag felesleges nukleáris leszerelés ellenére is azt kommunikálta, hogy bármikor kész tárgyalóasztalhoz ülni az USA-val. Szakértői vélemények szerint azért vették ezt ilyen könnyen, és egyáltalán, azért döntöttek a telep felrobbantása mellett, mert az atomprogramjuk már amúgy is célt ért, így a robbantás látványos, de valójában tétnééküli gesztus volt a számukra. A robbantásról mindenesetre videó is készült, melyet a Guardian osztott meg.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.