<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Egyelőre nem kell műtéteket halasztani - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Hír TV-nek adott interjúban a kormány járványvédelmi stratégiájával kapcsolatban.

Tavasszal egy-másfél hetes időtávra látott előre a miniszterelnök, most a minisztereink 3 hétre előre tervezhetik az életet.  A miniszterelnök szerint vannak első lépcsős kórházaink, ott zajlik a covid-betegek ok kezelése, de vannak második és harmadik lépcsős intézmények is - írta az Index.

Gyakran van úgy, hogy egy kórházba vezényelni kell orvosokat, ápolókat. Vannak vezénylési tartalékok is, egyelőre az összes ápoló egy százalékát érintik az áthelyezések - mondta Orbán Viktor. 

Egyelőre nem tervez a kormány az emberek mindennapi életét a mostaninál jobban korlátozó intézkedéseket - erősítette meg. 

A gazdaságvédelmi operatív törzs javaslatára adókönnyítésekről is döntött a kormány, ebből konkrét intézkedésként azt említette a kormányfő, hogy a 2022. december 31-ig épülő lakásokra újra 5 százalékos áfakulcsot állapítanak meg. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.