1p

A Wizz Air újraindította kilenc magyarországi járatát.

A Wizz Air újraindította kilenc korábbi magyarországi járatát, márciustól ismét lehet utazni Budapestről a London-Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz  utasaik számára – közölte a légitársaság szerdán az MTI-vel.

Debrecenből márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka járat szerepel újra a légitársaság menetrendjében.

Az észak-macedón Szkopje is szerepel az úti célok között. Fotó: pixabay
Az észak-macedón Szkopje is szerepel az úti célok között. Fotó: pixabay

Felhívták a figyelmet arra, hogy a járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt.

Hangsúlyozták, a Wizz Airnek továbbra is a legfontosabb az utasok és a személyzete egészsége, ezért - bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon - a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A Wizz Air európai diszkont légitársaság jelenleg 149 darab Airbus A320, A321, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelyek átlagéletkora öt évre tehető. A 2020. március 31-ével végződő pénzügyi évben 40 millió utast szállítottak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!