<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Felfüggesztették a járatokat.

A WizzAir légitársaság ideiglenesen felfüggesztette Oroszországba induló és onnan érkező járatait az ukrajnai és moldovai légtérzár miatt, közölte a társaság honlapján. A moldovai fővárosba, Kisinyovba induló járatai pedig március 4-ig a romániai Iasi nemzetközi repülőtérre érkeznek és onnan is indulnak.

(Fotó: Wizz Air) (Fotó: Wizz Air)

A légitársaság már csütörtökön bejelentette ukrajnai járatainak felfüggesztését az ukrajnai orosz invázió miatt.

Oroszország szombaton közölte, hogy kitiltja légteréből a lengyel, a bolgár, és a cseh légitársaságokat. A tranzitjáratokra is vonatkozó intézkedés válasz arra, hogy Varsó, Prága és Szófia pénteken lezárta légterét az orosz légitársaságok előtt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.