1p

Elindult a nemzeti konzultáció.

A kormányzat Facebook-oldalán tette közzé, hogy elindult a legújabb nemzeti konzultáció, a kérdések már olvashatók is. A tizenegy kérdésből álló úgynevezett kérdőív minden kérdése Brüsszellel kezdődik, egyedül az utolsó kérdésben lehet még az Egyesült Államokat (vagy ahogy fogalmaznak: tengerentúl) is pellengérre állítani.

Mint arról reggel beszámoltunk, egy csütörtöki kormányhatározatban számos költségvetési átcsoportosításról rendelkezett a kabinet, az egyik pedig kereken 4 milliárd forintot biztosít Rogán Antal propagandaminisztériumának „kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatok” ellátására.

Az ív tanúsága szerint a konzultáció január 10-éig tart, így akár a családi karácsonyi vacsoraasztalnál is bőszen lehet majd brüsszelezni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!