<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az új médiatermék a Nemzeti Sport hátterére is épít, és a közmédia, valamint az Origo és a Mandiner munkatársainak hangja is szólhat majd a hullámhosszon.

2022. január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hun, a Sportrádió. Magyarország első és (eddig) egyetlen sportrádiója minden „sportos” témában hallatja a hangját - közölte a nemzetisport.hu.

"A magas szakmai színvonalra garancia az is, hogy a Sportrádió a Nemzeti Sport szakmai tudására, kapcsolatrendszerére, minden jelentős hazai és nemzetközi eseményen jelen lévő tudósítói hálózatára is épít." - írta szerényen a lap.

A tervek szerint a híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz a magyar sport számos ismert bajnoka, lesznek háttér- és magazinműsorok is. 

Néhány név a rádiós munkatársak közül: Szujó Zoltán, Szegő Tibor, Harsányi Levente, Risztov Éva, valamint Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sportrovatvezetője. Egy igazi sportrádiós legenda, Török László, valamint Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője is.

„A magyar sportcsalád és a sportújságíró szakma nagy és régi vágya teljesül azzal, hogy megszólal hazánk első és egyetlen tematikus sportrádiója. Az természetes, hogy a Sportrádió otthona az nso.hu lesz és a kölcsönösen előnyös együttműködésben a Nemzeti Sport szakértői, tudósítói, információi a rádióműsorok szakmai színvonalát is emelik majd” – jelentette ki az együttműködésről szólva Ballai Attila, a Mediaworks Hungary sportfőigazgatója.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.