<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az elmúlt órák eseményei egy csokorban.

 • Zelenszkij ukrán elnök azt mondta a Prágában összegyűlt európai államfőknek, hogy Ukrajnának győznie kell, hogy Oroszország ne nyomuljon tovább Varsó vagy Prága felé.
   
 • Az Egyesült Államok azzal vádolta meg az orosz zsoldosokat, hogy a Közép-Afrikai Köztársaságban, Maliban és Szudánban kiaknázzák a természeti erőforrásokat annak érdekében, hogy finanszírozzák az ukrajnai háborút. Linda Thomas-Greenfield, az USA ENSZ-nagykövete szerint a Wagner-zsoldoscsoport kizsákmányolja a természeti erőforrásokat és az így jogtalanul szerzett nyereséget Moszkva hadigépezetének finanszírozására használják.
   
 • Az ukrán katasztrófavédelem közlése szerint három holttestet emeltek ki a romok közül, miután egy rakétacsapás elpusztított egy ötemeletes lakótömböt a dél-ukrajnai Zaporizzsja városában.

Ukrajnának nyernie kell Fotó: ukrán elnöki hivatalUkrajnának nyernie kell Fotó: ukrán elnöki hivatal

 • A Kreml cáfolta azokat a híreket, miszerint 700 ezer orosz menekült volna el az országból a mozgósítás óta.
   
 • Menedékjogot kért az Egyesült Államokban két orosz, akik egy csónakkal menekültek el Oroszországból és partra szálltak a Bering-tenger egyik alaszkai szigetén - közölte Lisa Murkowski alaszkai szenátor irodája.
   
 • Biden kijelentette, hogy a nukleáris "Armageddon" veszélye a legmagasabb szinten van a 60 évvel ezelőtti Kubai Rakétaválság óta. Az Egyesült Államok megpróbál "kijáratot" találni Oroszország számára, mielőtt megkezdené a taktikai nukleáris fegyverek alkalmazását. "Nem viccel, amikor taktikai nukleáris fegyverek vagy biológiai és vegyi fegyverek lehetséges alkalmazásáról beszél, mert a hadserege, mondhatni, jelentősen alulteljesít" - tette hozzá Biden.
   
 • Az Egyesült Államok 290 millió dollár értékben halmoz fel a sugárbetegség elleni gyógyszereket, néhány héttel azután hogy Putyin nukleáris fegyverekkel fenyegetőzött a Nyugat ellen.  
   
 • Az ukrán hadsereg közlése szerint augusztus óta először mért orosz Tu-22M3 nagy hatótávolságú bombázó Fehéroroszországból rakétacsapásokat Ukrajnára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.