<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Cristiano Ronaldo egy budapesti sajtótájékoztatón vízivásra buzdított a Coca-Cola ellenében, ezzel párhuzamosan a cég részvényei meredek zuhanásba kezdtek. Az Urbanlegends.hu utánanézett, van-e a két esemény között összefüggés, és ha igen, milyen.

A foci Eb keretében Budapesten tartozkodó portugál focista hétfői sajtótájékoztatóján félretolta az elé bekészített kólásüvegeket, majd a vizet felemelve, egy “Agua!” felkiáltással vízivásra budított.

Másnap sajtótermékek sora adta közre, hogy a focista akciójának hatására a cég részvényei meredek zuhanásba kezdtek, és a Coca-Cola dollármilliárdos károkat szenvedett el. Idehaza például ilyen címekkel jelentek meg beszámolók:

  • Dollármilliókat bukott a Coca-Cola, mert Ronaldo arrébb tette az üvegüket Magyarországon
  • Ronaldo egészségtudatossága 1200 milliárd forintjába került a Coca-Colának
  • 1200 milliárd forintot bukott a Coca-Cola Ronaldo egyetlen mozdulatán
  • Ronaldo tegnap két mozdulattal milliárdos kárt okozott a Coca-Colának
  • Ronaldo budapesti húzása dollármilliárdokkal rövidítette meg a Coca-Colát

De vajon lehetnek-e esetleg a részvényárfolyam csökkenésének más okai? Egyértelmű bizonyíték a Ronaldo-hatásra – vagy annak ellenkezőjére – természetesen nincs, de a sztorit bizonyos körülmények azért árnyalhatják.

A teljes cikket itt lehet elolvasni: Urbanlegends.hu.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.