TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Pécs volt fideszes alpolgármestere is kancellár lett Orbán Viktornak köszönhetően, de az orvosi egyetem is kancellárt kapott.

Két egyetemi kancellárt is kinevezett október 1-től Orbán Viktor miniszterelnök Palkovics László innovációs és technológiai miniszter javaslatára - derül ki a Magyar Közlönyből.

  • Decsi István a Pécsi Tudományegyetemen
  • Pavlik Lívia pedig a Semmelweis Egyetemen

látja el a kancellári teendőket.

Decsi Attila a baranyai megyeszékhely fideszes alpolgármestere volt, míg Pavlik Lívia eddig is kancellár volt a Corvinus Egyetemen. Az Index írt arról, hogy a Semmelweis Egyetemen 2019 decembere óta nincs betöltve a kancellári pozíció. Forrásaik arról számoltak be, hogy még le sem zárult a pályázat második köre, de már mentek át a Corvinusról a Semmelweisre Pavlik Lívia munkatársai. Készült az új kancellári szoba, új vezetőket neveztek ki, válogatták a szolgálati autókat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.