TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A Nyíregyházi Egyetem pénzügyeit a kormánypártok önkormányzati képviselője felügyeli majd.

A friss Magyar Közlönyben megjelent a következő tanév rendjéről szóló és a Gazdaságvédelmi Alap újabb megcsapolásáról szóló rendeletek mellett egy miniszterelnöki határozat is. Eszerint Orbán Viktor - az innovációért és technológiáért felelős miniszter előterjesztésére -  2020. augusztus 1-jétől 2023. május 14-éig terjedő időtartamra Halkóné dr. Rudolf Éva Gizellát bízza meg a Nyíregyházi Egyetemen a kancellári teendők ellátásával.

A frissen kinevezett kancellár a Nyíregyházi Egyetem Igazgatási és Humánpolitikai Központ vezetője, emellett a Fidesz Nyíregyházi Szervezetének elnöke és önkormányzati képviselő a párt színeiben. Korábban alpolgármester is volt a városban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.