2p

Megvan, hol lesz a nagygyűlés a nemzeti ünnepen.

Magyar Péter, a Diákhitel Központ NER-ből "kiugrott" egykori vezérigazgatója már napokkal ezelőtt bejelentette, hogy március 15-én Budapestre várja azokat, akik változást akarnak, és "nem kérnek az országot téves irányba vivő, felesleges ideológiai megosztottságot fenntartó politikai elitből". Különböző források alapján lehet sejteni, hogy Magyar egy új politikai erő létrehozását tervezi, ennek "zászlóbontása" lehet a március 15-i esemény.

Az már korábban kiderült, hogy az esemény 15 órakor lesz, de hétfő reggel végre a helyszínt is megosztotta Magyar Péter Facebook-oldalán.

" Ünnepeljünk együtt március 15-én 15.00 órakor a fővárosi Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között."

A bejegyzés további részében tulajdonképpen megerősíti, hogy új politikai erőt hoz létre.

"Mutassuk meg, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van egy olyan, nem megvásárolható, friss erőre, amelynek célja nem a hatalomgyár propagandával történő fenntartása és a háttérben a nemzeti vagyon magánkézbe játszása, hanem többek között az egészségügy és az oktatás teljes szétesésének megállítása és az igazi nemzeti sorskérdéseknek az emberek bevonásával történő megvitatása, eldöntése"

- írja, majd arra kér mindenkit, hogy osszák meg bejegyzését, hogy minél többen "mutassuk meg, hogy ez így nem mehet tovább!"

Kapcsolódó mellékszál, hogy Vona Gábor hétfő délelőtt Magyar Péternek írt nyílt levelet tett közzé, amelyben cáfolja azt a pletykát, amely szerint Magyar Vona pártjának, a Második Reformkornak lenne a listavezetője a közelgő EP-választáson.

"Kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni. Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket"

- írja az egykori jobbikos politikus, aki hozzáteszi, ő aztán igazán megértő az iránt, ha valaki megváltozik, majd nyilvános vitára hívja az immár akár politikusnak is nevezhető Magyar Pétert.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!