1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Vádemelés is történt az ügyben, de nem a főszereplők valamelyike ellen.

A Borkai Zsolt egykori győri fideszes polgármester öt évvel ezelőtti, nagy port felvert ügyében zajló eljárás új fordulataként kerítés bűntettével gyanúsították meg az adriai szexparti egyik résztvevőjét - írta meg a 24.hu.

"Információnk szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda négy rendbeli kerítéssel gyanúsította meg a nőt, aki a rendőrök szerint a közvetítő, H. Zoltán útmutatását követve a saját autójával vitt az Adriára négy lányt. A nyomozók szerint mind az öten eleve üzletszerű szexre készültek, amikor vállalták az utat. Az eljárás alá vont nő nem azonos a botrány miatt elhíresült ikerpár tagjaival, de maga is ott volt a jachton, és részt vett az orgián"

- írja a lap.

Ennek kapcsán az is kiderült, mennyit fizettek a "szolgáltatásért" Borkai Zsolték.

Az egynapos ottlétükért a politikus és társai 5500 eurót, azaz akkori árfolyamon mintegy 1,8 millió forintot adtak át a most meggyanúsított nőnek.

Az ügyben ez a harmadik eljárás, amely ellindult, korábban zsarolás miatt indult egy eljárás, majd most április közepén az "Ördög ügyvédje"-per tárgyalása kezdődött meg.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!