TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 5. 12:20
mfor.hu

A Fehér Ház elveszítheti a kontrollt az Egyesült Államokban zajló folyamatok felett, mondta el „A hét videója” rovatunkban Káncz Csaba.

A Privátbankár.hu külpolitikai szakírója szerint már 2016 végén „kiszabadult a démon”, csak akkor még fehér nacionalizmus formájában, most pedig a fekete nacionalizmus kapott erőre.

Donald Trump népszerűsége zuhan, ugyanakkor a várható demokratapárti kihívó, Joe Biden egészségügyi alkalmassága erősen kérdéses, ráadásul ő a „washingtoni mocsár” megtestesítője.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.