<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Keddtől megváltozik az operatív törzs által közölt koronavírus-statisztika. Ennek oka a közlemény szerint a "lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása".

A változtatás után sokkal részletesebb információkról fog tájékoztatni a koronavirus.gov.hu oldal. így az elhunytak esetében azok korát, nemét is elárulják, emellett feltüntetik, hogy volt-e valamilyen krónikus alapbetegsége. 

A közlemény szerint összességében tehát átláthatóbb lesz, hogy az elhunytak közül hány személynek volt krónikus betegsége, amit súlyosbított a koronavírus-fertőzés és hányan magában a koronavírus-fertőzés okozta vírusos tüdőgyulladásban hunytak el, ismert krónikus betegség nélkül.

Fotó: Pixabay Fotó: Pixabay

Az elhunytakkal kapcsolatos részletes adatok mellett hamarosan a sajtó által sokszor kért megyei adatokat is közölni fognak. 

A változások a közlemény szerint a lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében történtek. Ami felveti a kérdést, hogy az eddigi tájékoztatási protokoll akkor vajon mennyire szolgálta a hitelességet.

A fertőzöttek számának megyei megoszlásáról szóló információkat régóta hiányolta a közvélemény, miközben a legtöbb országban szinte az első perctől kezdve közzétették ezeket az adatokat. Magyarországon eddig az operatív törzs a betegek személyi adatainak védelmére hivatkozva nem osztott meg ilyen információkat. Ezt a hiányt pótolva nemrég készült egy nem hivatalos térkép is a fertőzöttek számáról. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.