2p

A Demokratikus Koalíció úgy döntött, közérdekű adatigénylést ad be, különben soha nem derül ki, miért is kapott kegyelmet K. Endre.

A DK közérdekű adatigénylést nyújt be és azért perel, hogy adják ki a pedofilüggyel kapcsolatos összes iratot - közölte az ellenzéki párt csütörtökön.

Mint írják, az egész országot megrázta a bő egy hete kirobbant pedofilügy, amelybe Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter is belebukott.

Azonban – teszik hozzá – hiába történtek meg a lemondások, még mindig több a megválaszolatlan kérdés, mint a válasz a kegyelmi döntéssel kapcsolatban.

A Demokratikus Koalíció szerint csak így lehet megtudni az igazságot.  Fotó: Depositphotos
A Demokratikus Koalíció szerint csak így lehet megtudni az igazságot. Fotó: Depositphotos

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be és perel, hogy adják ki a kegyelmet előkészítő, és minden, az üggyel kapcsolatos iratot.

A párt szerint az országnak joga van tudni, 

• hogyan engedhették szabadon a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűnsegédjét.
• Ki kérte a kegyelmet? 
• Ki nyomta át Novák Katalinon és Varga Juditon? 
• Ki mozgatja a szálakat a pedofilok védangyalaként a háttérben, akinek Novák Katalin és Varga Judit beáldozása sem volt drága egy pedofilsegítő szabadságáért?

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!