2019. május 2. 21:01
mfor.hu

A református egyház érdekében újítják fel az ingatlant.

Új feladatot kapott Lázár János volt miniszter: kormánybiztosként felel a geszti Tisza-kastély felújítási munkálataiért, beleértve a melléképületeket, volt istállót és inaslakot, a Tisza-kriptát és a történeti kastélyparkot. A mezőhegyesi ménesbirtokért szintén kormánybiztosként felelő országgyűlési képviselő sorban kapja a feladatokat a miniszterelnöktől, hiszen a dohánypiac átalakítása és a dél-magyarországi vasút megújítása is hozzá tartozik már.

A kormányhatározat arról árulkodik, hogy csúszásban van a geszti Tisza-kastély felújítása. 2017-es hírek szerint ugyanis 2019-re el kellett volna készülni az uniós pénzből tervezett munkálatokkal, amelyet követően a Magyarországi Református Egyház veszi birtokba a létesítményt. Ezt egyébként maga Lázás János kezdeményezte pár évvel ezelőtt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.