2019. május 2. 21:01
mfor.hu

A református egyház érdekében újítják fel az ingatlant.

Új feladatot kapott Lázár János volt miniszter: kormánybiztosként felel a geszti Tisza-kastély felújítási munkálataiért, beleértve a melléképületeket, volt istállót és inaslakot, a Tisza-kriptát és a történeti kastélyparkot. A mezőhegyesi ménesbirtokért szintén kormánybiztosként felelő országgyűlési képviselő sorban kapja a feladatokat a miniszterelnöktől, hiszen a dohánypiac átalakítása és a dél-magyarországi vasút megújítása is hozzá tartozik már.

A kormányhatározat arról árulkodik, hogy csúszásban van a geszti Tisza-kastély felújítása. 2017-es hírek szerint ugyanis 2019-re el kellett volna készülni az uniós pénzből tervezett munkálatokkal, amelyet követően a Magyarországi Református Egyház veszi birtokba a létesítményt. Ezt egyébként maga Lázás János kezdeményezte pár évvel ezelőtt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.