1p

Saját jelöltet indítanak a visszatérést tervező egykori győri polgármester ellen.

Lázár János építés- és közlekedésügyi miniszter az ugytudjuk.hu beszámolója szerint a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő megnyitóján mondott beszédében kiállt a jelenlegi győri polgármester mellett.

"A mi politikai közösségünk és Magyarország kormánya hálás azért a professzor úrnak, hogy nehéz helyzetben nem hagyott bennünket cserben, vállalta a megmérettetést, és úgy tűnik, hogy jó polgármestere lett Győr városának, dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra"

- fogalmazott a miniszter, aki már az önkormányzati választások utáni, Dézsivel folytatott közös munkájukról is beszélt, megerősítve tehát, hogy a kormánypártok a jelenlegi polgármester mögé állnak be azután is, hogy a korábban fideszes színekben a várost vezető Borkai Zsolt bejelentette, hogy független jelöltként ielndul a polgármesteri pozícióért.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!