2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

„Életemnek azt a szakaszát lezártam” – mondta Borkai Zsolt, Győr korábbi polgármestere, aki az adriai szexhajózós video nyilvánosságra kerülését követően távozott a közéletből. Most visszatérni készül.

A botrány óta az ATV Heti Napló című műsorának adott először hosszabb interjút az olimpiai bajnok (volt?) politikus. A Telex összefoglalójából  kiderül, hogy a történtek megroggyantották Borkait, de mostanra kilábalt ebből és „rájött, hogy szeretik a győriek”. Az interjúban elmondta, a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor felhívta a megjelenés előtt egy nappal, de már korábban is tudott a felvétel létezéséről. Borkai szerint a Fideszben Kubatov mellett jó páran tudtak a videófelvételekről, „csak nem jól kezelték” a helyzetet.

„Meg voltam győződve arról, hogy nem fog kiderülni” – fogalmazott Borkai, aki a felesége előtt egészen addig titkolta a szexpartit, amíg Kubatov fel nem hívta. Borkai szerint az ellenzék áll a felvételeket kiszivárogtató Az ördög ügyvédje blog mögött. Az interjúban Czeglédy Csabát, a DK szombathelyi önkormányzati képviselőjét nevezte meg, bizonyítékokról azonban nem számolt be.

„Nem kérek felmentést” – mondta Borkai azzal, hogy reméli, az életében többet nem lesz ilyen, de úgy gondolja, „már el kell engedni” a történetet. Borkai már korábban bejelentette, hogy 2024-ben független polgármesterjelöltként elindul Győrben. „Érzem a kívánalmat Győrben, tehát akármerre megyek, nem azt érzem, mint négy évvel ezelőtt, hanem a szeretetet és ez közbeszédtéma Győrben” – fogalmazott, és arról is beszélt, már „semmilyen kapcsolatban” nem áll korábbi pártjával, a Fidesszel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!