1p

Írja a Promenád24 portál.

Makó és Szeged is hatalmasat dobbanthat 2024-ben és az azt követő években, komoly fejlődés előtt áll a két település, gigantikus beruházások érkeznek a két városba – írja a Promenád24 Lázár János Rádió 7-nek adott interjúja alapján. Az építési és közlekedési miniszter kiemelte, neki és a kormányzatnak is határozott célja, hogy a rendelkezésre álló forrásokat elsősorban vidékre összpontosítsák, mert ott van a növekedési tartalék.

Lapunk október végén írta meg, elektromos buszokat gyártó üzemet építene a kínai cég Szeged környékén.

A makói fejlesztésekről Lázár János azt mondta, hamarosan beüzemelik a Hagymatikum Gyógyfürdő új szárnyát, illetve egy kínai beruházó élelmiszeripari csomagolóüzemet telepít a Makói Ipari Parkba.

A tárcavezető Hódmezővásárhelyről azt mondta, szerinte a város polgárai által 2019-ben választott út járhatatlan.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!