1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

Szinte biztos, hogy ezentúl még nehezebb lesz nyomon követni, hogy miként építkeznek a NER-hez tartozó vállalkozók. Az illetékes tárcát vezető Lázár János építési és közlekedési miniszter ugyanis benyújtott egy jogszabály-tervezetet, amely eltünteti az ezeket dokumentáló tájékoztató internetes felületet - írja a válaszonline.

A lap szerint azután jelent meg ez a tervezet, hogy megírták, Orbán Viktor veje, Tiborcz István és az ő vállalkozó barátai be akarják beépíteni a budai Svábhegy még szabad részét, A tervezet egyébként itt olvasható.

Jelenleg az ÉTDR nevű elektronikus építéshatósági rendszerben van egy úgynevezett általános tájékoztatási felület, itt lehetett megnézni a beadott építési engedélyeket, az ezekkel kapcsolatos döntéseket, és mellékletként letöltheti a tervek egy részét is. A felület teljes tartalma visszamenőlegesen is elérhetetlenné válna a hatályba lépéstől - írta a portál.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!