<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Párbeszéd Magyarország pártalapítvány online kerekasztal-beszélgetést szervezett az alapjövedelem kérdésében, melyen kollégánk, Székely Sarolta is részt vett.

A Párbeszéd Magyarország pártalapítványa, a Megújuló Magyarországért Alapítvány kerekasztal-beszélgetést rendezett december 3-án délelőtt, amelynek egyik apropója az alapítvány nemrég megjelent alapjövedelem-kiadványa.

Az eseményen kollégánk, Székely Sarolta mellett részt vett

  • Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, a Párbeszéd Magyarország társelnöke,
  • és Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde volt elnöke,
  • a beszélgetés moderátora Veiszer Alinda, Prima Primissima-díjas szerkesztő, újságíró volt.

Az eseményen szóba került az alapjövedelem létjogosultsága mellett a program finanszírozhatósága, a nemzetközi tapasztalatok, valamint az is, hogy a mostani válság rávilágított, időszerű az alapjövedelem lehetséges bevezetéséről és formáiról komolyan elgondolkozni.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.