<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Egész oldalas hirdetés a népszerű Buntéban - nem két fillér. Az egyik legolvasottabb print német magazinban, amely milliókhoz jut el, egész oldalon láthatjuk, gyönyörűen fotografálva a Parlamentet és képeket egy budapesti utazás állomásairól.

Nyereményjátékról van szó, no meg reklámról, és városlátogatásról, elsősorban pedig egy 1976-ban Magyarországot elhagyó zenészről, Mándoki Lászlóról, vagy, ahogyan ma már ismerik világszerte, Leslie Mandokiról, aki bemutatja egy hétvége keretében szülővárosát.

Az ügyes ötlet kétségkívül mindenkinek hasznot hoz: Magyarországot, mint úti célt népszerűsíti egy egész oldalon - ez országimázs növelő. Mindezt annak okán, hogy a lap 17 előfizetője nyereményjáték keretében ajándékba kap a magyar fővárosban egy hétvégét. Azért 17, mert ennyi német városban lép majd fel novemberben egy koncertturné keretében Mándoki – a jegyvásárlás pontos helye is szerepel a cikkben. Ez tehát a Buntét is reklámozza, az egész weekend pedig Mándokit, akinek a július 23-i koncertjén részt vehetnek majd a győztesek.

Ügyes ötlet mindenkinek hasznot hoz. Fotó: MTI/Mohai BalázsÜgyes ötlet mindenkinek hasznot hoz. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Mi is a nyeremény tartalma? Repülőjegy, szállás – az Alice Hotelben (szerk.: a hotel a miniszterelnöki vő, Tiborcz István érdekeltségében van) - teljes ellátás, nívós helyeken, mint a Cafe Kör – mint kiderül a cikkből, ez a zenész egyik kedvenc helye. A túra része múzeumlátogatás a Nemzeti Múzeumban és a Terror Házában, nézelődés a Zene Házában, egy „kis akusztikus koncert” a Zeneakadémián, amelyen partnere Szakcsi Lakatos Béla, a Soulmates-nek, Mándoki zenekarának oszlopos tagja.

Egy turisztikai szakemberben felmerül ilyenkor, hogy van-e marketinges vagy utazásszervezői jogosultsága Mándokinak – ezt szigorúan veszik Németországban - avagy egy utazási iroda áll mögötte, csak nincs megnevezve, és az vajon magyar-e vagy német.

A hirdetést IDE kattintva tudja megnézni.

Felhívtam a Zeneakadémiát, ugyanis a júliusi műsortervükben nem szerepel ez a program. A rendezvényszervezési osztályon először nem tudtak az eseményről, aztán mégis.
A következő választ kaptam:

„2022. július 23-án nem lesz a Zeneakadémián nyilvános Leslie Mándoki koncert, a művész egy turisztikai célú utazás részeként ad rövid, zártkörű koncertet, az Ön által elküldött újságcikk is az utat hirdeti. További részletekkel a koncertről ezért nem tudunk szolgálni.„

Amikor rákérdeztem, hogy akkor 17 ember részére fog-e kibérelni egy termet Mándoki, merthogy csak nem az előcsarnokban kerül a koncertre sor, nem kaptam pontos választ, illetve annyit, hogy talán hívjam fel a Buntét…

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.