1p

Nem tiltott, hogy egy kórházigazgató magánklinikát alapítson.

Körülbelül egy kilométerre található a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézettől az a magánklinika, amit a napokban nyitott meg dr. Duray Gergő, a kórház vezetője – írja a 24.hu. A belgyógyász-diabetológus 2013 óta vezetője a kórháznak, amelybe jelenleg is számos területre keresnek orvost: szükségük lenne szemészre, sebészre, neurológusra, sürgősségi orvosra, belgyógyászra és kardiológusra is.

Duray magánintézményében, az OrosKlinik Egészségközpontban a kórház vagy az ott működő szakrendelő több orvosa is rendel, ami nem tilos, csak engedélyköteles – engedélyt pedig maga Duray, a kórház intézményvezetője adhat rá. A lap által megkérdezett szakértő azt mondta, ugyanígy nem tiltott az sem, hogy egy kórházigazgató magánklinikát alapítson, az viszont kérdéses, hogy a saját intézményében rendelhet-e, ahogy az egészségközpont oldala szerint azt Duray teszi.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!