1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Karácsony Gergely főplgármester arról számolt be, hogy jól haladnak a májusban avatandó belvárosi metróállomások munkálatai.

Újabb szakaszához érkezik az M3-as metró felújítása: 2022 májusában három belvárosi állomást is átadunk az utasforgalomnak - írja Facebook-posztjában Karácsony Gergely.

A Kálvin tér, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásainak rekonstrukciója a végéhez közeledik. Folyamatosak a működési próbák, a hő- és füstelvezető rendszerek tesztelése és lassan már a burkolatok is látni engedik az új terek világát.

A hatósági ellenőrzéssel záruló folyamat a Semmelweis Klinikák állomáson sikeresen lezajlott, napokon belül pedig a Corvin-negyed állomás vizsgázik.

Befejeződött a vágánytér rekonstrukciója is a Deák Ferenc tér – Nagyvárad tér között, ami feltétele a forgalom elindulásának. Az állomások utastereiben pedig a belsőépítészeti kialakításokat végzik.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!