<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Karácsony Gergely főplgármester arról számolt be, hogy jól haladnak a májusban avatandó belvárosi metróállomások munkálatai.

Újabb szakaszához érkezik az M3-as metró felújítása: 2022 májusában három belvárosi állomást is átadunk az utasforgalomnak - írja Facebook-posztjában Karácsony Gergely.

A Kálvin tér, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásainak rekonstrukciója a végéhez közeledik. Folyamatosak a működési próbák, a hő- és füstelvezető rendszerek tesztelése és lassan már a burkolatok is látni engedik az új terek világát.

A hatósági ellenőrzéssel záruló folyamat a Semmelweis Klinikák állomáson sikeresen lezajlott, napokon belül pedig a Corvin-negyed állomás vizsgázik.

Befejeződött a vágánytér rekonstrukciója is a Deák Ferenc tér – Nagyvárad tér között, ami feltétele a forgalom elindulásának. Az állomások utastereiben pedig a belsőépítészeti kialakításokat végzik.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.