<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erősödik a kiköltözési hullám Budapestről az agglomerációba, ami most már egyértelműen a Velencei-tóig tart – vázolta a friss lakáspiaci fejleményeket munkatársunk a Trend fm hétfő reggeli adásában.

Végképp a fővárosi agglomeráció részévé vált a Velencei-tó, ennek csalhatatlan jele, hogy egyre többen szeretnének hosszú távon is ott élni, mégpedig lehetőleg saját lakásban vagy házban. Sok az új építkezés, de keresik a felújítandó, ám nyaralóból már lakóingatlanná átminősített házakat is - mondta munkatársunk, Mester Nándor a Trend fm Reggeli monitor című hétfői adásában.

Állami vezetők rakták le a Velencére tervezett uszoda alapkövét 2019-ben, de az építkezés még mindig nem indult el (fotó: MTI)Állami vezetők rakták le a Velencére tervezett uszoda alapkövét 2019-ben, de az építkezés még mindig nem indult el (fotó: MTI)

Új jelenség, hogy egy-két ottani településen (Kápolnásnyék, Velence), nagyobb számban megjelentek a 3-4 emeletes társasházak. Ez eddig nem volt jellemző, az előző ilyen hullám még a 70-es 80-as években volt Gárdonyban, de azóta inkább az önálló családi házas építkezés volt jellemző a tó körül. Velencén elvileg már épülnie kellene az új sportuszodának, de még mindig csak gödör van a helyén.

A klasszikus fővárosi agglomeráció közben ugyancsak népszerű, különösen a keleti-északkeleti része, ahol egymás után indulnak kisebb sorházas beruházások, s szinte minden településen tucatjával jelennek meg ikerházas beépítések.

A teljes beszélgetést az alábbi linken lehet meghallgatni.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.