2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A szerdai kormányülésről Facebook-bejegyzésben és videóban is jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök. A kabinet döntéseiről csütörtökön a Kormányinfó keretében fog beszámolni a kancelláriaminiszter és a kormányszóvivő.

Megtartotta az új év első kormányülését a kabinet, erről egy promóvideót is feltöltött az oldalára Orbán Viktor miniszterelnök.

Bár maga a klip olyan, mint egy mozifilm trailere, részletek nem derülnek ki belőle. Azonban a kormányfő korábban egy posztot is elhelyezett oldalán, amiben – maradva a mozis hasonlatnál – azért olvasható némi spoiler. A miniszterelnök a videóhoz hasonlóan ebben a posztban is használja a

„veszélyek korába léptünk”

szófordulatot, majd a járvány után a háborút és az annak nyomában járó gazdasági- és energiaválságot említi. Orbán Viktor a bejegyzésben „rezsivédelmi költségvetésről” is szót ejt, illetve arról, hogy megvédik a családokat, az ország pedig elkerüli a recessziót.

A kormányülésen hozott döntésekről csütörtökön 10 órától Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Kormányinfón számol be. Az eseményről portálunk percről percre fog tudósítani, illetve feltesszük a kormány képviselőinek a minket, valamint az olvasókat érdeklő kérdéseket is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!