<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A felmérések szerint nőtt Putyin népszerősége.

A közvélemény-kutatások szerint az oroszok többsége támogatja a hadműveletet, és Vlagyimir Putyin elnök támogatottsága több mint 14 ponttal, 81,5 százalékra emelkedett az ukrajnai háború kezdete óta - írja a The Guardians. 

Képes egy egész népet megbabonázni. Fotó: EPA/Sergei Guneyev/Sputnik/KremlinKépes egy egész népet megbabonázni. Fotó: EPA/Sergei Guneyev/Sputnik/Kremlin

Ettől függetlenül  Moszkvában a lakosok nyugtalannak, de kitartónak tűntek, amikor Oroszország a győzelem napjának hétfői ünneplésére készül. 

„Érzelmileg hatással vannak ránk a történtek, mert két nővérem Ukrajnában él – mondta egy megszólaltatott orosz nő, Larisa. 

„Természetesen most nagyon nehéz velük kommunikálni, hiszen jelenleg a saját információs háborújuk folyik. Oroszország egészében mostanság nagy az összetartás a tömegek között ezekkel az eseményekkel kapcsolatban. Azt mondhatom, hogy a hazaszeretet növekszik" - tette hozzá. 

Putyin ugyanakkor nagyot kockáztatna a teljes mozgósítással, miközben lázasan készül a holnapi Győzelem Napjára Moszkvában. És azt is sokan pedzegetik, hogy valami nagyon nincs rendben az orosz elnökkel. Több szakértő is kifejtette, hogy a diktátorok működése miért veszélyes, ennek ellenére úgy tűnik, hazájában még mindig többen vannak azok, akik hisznek neki. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.