<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A világelső teniszező ügye tovább folytatódik, az ausztrál hatóságok most ezt a döntést hozták.

Azután, hogy Alex Hawke ausztrál bevándorlásügyi miniszter arról döntött, hogy ismételten bevonja Djoković vízumát, egy előzetes bírósági meghallgatáson Anthony Kelly bíró elrendelte a teniszcsillag őrizetbe vételét szombatra – írja a CNN.

Djokovićnak ausztrál idő szerint reggel nyolckor van jelenése az ország határvédelmi feladatait ellátó szerve előtt, itt kihallgatják, majd hivatalosan őrizetbe veszik, és ügyvédje irodájába kísérik, ahol megvárhatja fellebbezésének eredményét. Amennyiben a bíróság nem ad igazat a teniszezőnek, úgy kiutasítják Ausztráliából, és három évig csak óriási nehézségek árán igényelheti majd az újbóli belépéshez szükséges vízumot.

Az ügy fordulatairól itt írtunk részletesen:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.