<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Pedig szombatra ígérték.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Budapest egyes kerületeiben egyre komolyabb gondot jelent, hogy a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. nem szállítja el a szelektív hulladékot. Tíz kerületben napok, hetek óta az utcán várakoznak a tartályok, sok helyen zsákokban gyűjtik a szemetet, mert több hulladék nem fér el a kukákban.

A papírért még nem jöttek
A papírért még nem jöttek

Az RTL Klub beszámolója szerint a hulladékszállító cégnél akkora a munkaerőhiány, hogy nem tudják a megadott időben üríteni a szemetesládákat.

A cég honlapján tegnap és ma is elérhető tájékoztatás alapján augusztus 25-én szombaton - tehát tegnap - az érintett tíz kerületben is sort kellett volna keríteni kukák kiürítésére. Tapasztalataink szerint a műanyag esetében ez valóban megtörtént, de a papírhulladékot nem vitték el tegnap, azok a most is hegyekben állnak az egyik kerület utcáiban.

Érdekes vitákra adhat okot ez a helyzet az ügyfelek és a cég között arról, hogy a szállítás díjában miként lehet figyelembe venni a nem, vagy kései teljesítést.