<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
		


		
		

Pedig szombatra ígérték.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Budapest egyes kerületeiben egyre komolyabb gondot jelent, hogy a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. nem szállítja el a szelektív hulladékot. Tíz kerületben napok, hetek óta az utcán várakoznak a tartályok, sok helyen zsákokban gyűjtik a szemetet, mert több hulladék nem fér el a kukákban.

A papírért még nem jöttekA papírért még nem jöttek

Az RTL Klub beszámolója szerint a hulladékszállító cégnél akkora a munkaerőhiány, hogy nem tudják a megadott időben üríteni a szemetesládákat.

A cég honlapján tegnap és ma is elérhető tájékoztatás alapján augusztus 25-én szombaton - tehát tegnap - az érintett tíz kerületben is sort kellett volna keríteni kukák kiürítésére. Tapasztalataink szerint a műanyag esetében ez valóban megtörtént, de a papírhulladékot nem vitték el tegnap, azok a most is hegyekben állnak az egyik kerület utcáiban.

Érdekes vitákra adhat okot ez a helyzet az ügyfelek és a cég között arról, hogy a szállítás díjában miként lehet figyelembe venni a nem, vagy kései teljesítést.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.