2018. augusztus 26. 08:44

Pedig szombatra ígérték.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Budapest egyes kerületeiben egyre komolyabb gondot jelent, hogy a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. nem szállítja el a szelektív hulladékot. Tíz kerületben napok, hetek óta az utcán várakoznak a tartályok, sok helyen zsákokban gyűjtik a szemetet, mert több hulladék nem fér el a kukákban.

A papírért még nem jöttek A papírért még nem jöttek

Az RTL Klub beszámolója szerint a hulladékszállító cégnél akkora a munkaerőhiány, hogy nem tudják a megadott időben üríteni a szemetesládákat.

A cég honlapján tegnap és ma is elérhető tájékoztatás alapján augusztus 25-én szombaton - tehát tegnap - az érintett tíz kerületben is sort kellett volna keríteni kukák kiürítésére. Tapasztalataink szerint a műanyag esetében ez valóban megtörtént, de a papírhulladékot nem vitték el tegnap, azok a most is hegyekben állnak az egyik kerület utcáiban.

Érdekes vitákra adhat okot ez a helyzet az ügyfelek és a cég között arról, hogy a szállítás díjában miként lehet figyelembe venni a nem, vagy kései teljesítést.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.