<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az "ajándék" pedig nem más, mint a nyári vizes vébé.  

A kormány semmilyen formában nem egyeztetett Budapesttel a vizes vb átvételéről, arról csak a médiából értesült a főváros, írja a Népszava a budapesti városvezetésre hivatkozva.

(Illusztráció. Forrás: Depositphotos/Andrey Bezuglov)(Illusztráció. Forrás: Depositphotos/Andrey Bezuglov)

A lapnak Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes azt is mondta:

Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár hétfőn a hírek megjelenése után adott rövid tájékoztatást a kormánydöntésről. Tájékoztatása alapján a városvezetésnek, illetve a Fővárosi Közgyűlésnek nincsen formális kötelezettsége a rendezésre irányuló kéréssel kapcsolatban.

A Népszava szerint az ellenzéki városvezetés háttérbeszorítása különösen szembetűnő, ha összehasonlítjuk a 2017-es – szintén beugróként lebonyolított – vizes világbajnoksággal, amikor Tarlós István volt a rendezvény fővédnöke. A Fővárosi Közgyűlés 2015-ben garancialevelet is kiadott a vizes világbajnoksághoz.

Mint arról beszámoltunk, ma reggel jelentették be, hogy Budapest rendezi idén nyáron a vizes világbajnokságot Fukuoka helyett a japán város visszalépése miatt.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.