2018. április 10. 15:20

A hiperaktív képviselő napok óta nem tett fel új posztot.

Lázár János a politikusok közül utolsóként ismerte fel a közösségi média erejét. A fideszes képviselő, miniszter alapvetően idegenkedik ettől a közegtől, ám néhány héttel a választás előtt mégis rászánta magát a Facebook-profilja létrehozására. Közben elindult a saját neve alatt futó internetes oldal, a lazarjanos.hu is.

Hová tűntek a videók? Hová tűntek a videók?

A hódmezővásárhelyi származású, parlamenti helyét a csongrádi településen megszerző politikus nagyon aktív volt a kampány alatt. Napi 3-4 videót is megosztott a Facebook-on, folyamatosan lekötötte az oldalát felkeresők figyelmét a választókörzete ügyeivel. Hol gyártócsarnokot avatott, hol falugyűlésen vett részt, vagy a szavazókat kereste fel otthonukban - úgy tűnt, nincs olyan perce az életének, amit ne dokumentálna.

Politikusi nyilatkozataiban is megjelent a közösségi média, mint véleményformáló platform. A közelmúltban egy Kormányinfón fejtette ki véleményét arról, hogy a politikusok nem tudják nélkülözni ezt a felületet, mert ezen keresztül lehet elérni a legszélesebb nyilvánosságot.

A vasárnapi választáson aztán be is gyűjtötte a mandátumot, amire nagyon rá is szorult, mert a február végi hódmezővásárhelyi polgármester-választáson az általa támogatott fideszes jelölt elbukott. Ez pedig azzal fenyegette Lázárt, hogy az országos politikai karrierjébe kerül a kudarc.

Vasárnap óta azonban mintha már kevésbé lenne fontos a közösségi média a miniszternek. Új posztot nem jelentetett meg, és a saját internetes oldalát is hanyagolja. Talán kifújja magát a megterhelő kampány után, mindenesetre furcsa - vagy inkább nem is az -, hogy ilyen hirtelen vége lett a hiperaktív kommunikációnak.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!