1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Már a negyedik volt elnököt ítélik börtönbüntetésre.

Lee Myung-baknak 15 évre börtönbe kell vonulnia egy szöuli bíróság döntése alapján, ezzel ő az újabb nagy profilú elítéltje annak a korrupciós botránynak, amely megrázta Dél-Koreát – írja a Reuters.

Lee azért kellett, hogy bíróság elé álljon, mert azzal vádolják, hogy közel 10 millió dollárnyi összeget fogadott el olyan vállalatoktól, mint például a Samsung. A volt elnök végig tagadta bűnösségét, azt állítva, hogy politikai leszámolás folyik ellene.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!