1p

Veszprémben lesz az ünnepi beszéd.

Amióta Budapesten egyértelműen kormányellenes hangulat uralkodik, azóta a miniszterelnök nem igazán szeret szabadon látogatható helyszíneken beszédeket mondani a fővárosban, és ez igaz az október 23-a alkalmával tartottakra is. Tavaly Orbán Viktor Zalaegerszegen tartott beszédet - a helyszínre pedig csak gondosan válogatott hallgatóság juthatott be a lezárt utcákra.

Idén - mint az Origo megírta - Veszprémben szólal meg a miniszterelnök. A városban természetesen zajlottak fontos események az 1956-os forradalom napjaiban, fegyveres harcokra azonban nem került sor.

Mint ismeretes, a sok esetben nagyon érzékenyen reagáló magyar kormány nem csinált különösebb ügyet abból, hogy egy orosz tankönyvben elég érdekes állítások jelentek meg az 1956-os "eseményekről".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!