TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hihetetlen, de maszkban ülésezett az operatív törzs.

Szokatlan képet közölt közölt ma reggel is a távirati iroda a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs üléséről. 

A képen az látható, hogy Orbán Viktor kormányfő és Pintér Sándor belügyminiszter, valamint az ülés három másik résztvevője is maszkot visel. A magyar miniszterelnök az elmúlt hónapokban rendre maszk nélkül volt látható különféle nyilvános eseményeken és többször különböző miniszterekkel és szakemberekkel folytatott megbeszélésen.

Például áprilisban Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME) a hazai lélegeztetőgép-gyártás megindításának lehetőségeiről tájékozódott, és megtekintette a készülék prototípusát. Így:

Jól látható a különbség, hiszen itt senkin nincs maszk. Külföldi hivatalos útjain már előfordult, hogy a magyar kormányfő fölvette a maszkot, de nem minden alkalommal, noha tárgyalópartnerei általában ebben a védőeszközben fogadják.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.