<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hihetetlen, de maszkban ülésezett az operatív törzs.

Szokatlan képet közölt közölt ma reggel is a távirati iroda a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs üléséről. 

A képen az látható, hogy Orbán Viktor kormányfő és Pintér Sándor belügyminiszter, valamint az ülés három másik résztvevője is maszkot visel. A magyar miniszterelnök az elmúlt hónapokban rendre maszk nélkül volt látható különféle nyilvános eseményeken és többször különböző miniszterekkel és szakemberekkel folytatott megbeszélésen.

Például áprilisban Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME) a hazai lélegeztetőgép-gyártás megindításának lehetőségeiről tájékozódott, és megtekintette a készülék prototípusát. Így:

Jól látható a különbség, hiszen itt senkin nincs maszk. Külföldi hivatalos útjain már előfordult, hogy a magyar kormányfő fölvette a maszkot, de nem minden alkalommal, noha tárgyalópartnerei általában ebben a védőeszközben fogadják.