TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Lublinban egyeztettek ma a visegrádi országok kormányfői. Orbán Viktor maszkban tárgyalt.

Szokatlan képet közölt ma délután a távirati iroda: Orbán Viktor fekete maszkot húzott, így fogott kezet Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel, amikor a visegrádi miniszterelnökök egyeztettek az aktuális gazdasági kérdésekről.

Orbán Viktor a lengyel kormányfővel. (forrás: MTI) Orbán Viktor a lengyel kormányfővel. (forrás: MTI)

A magyar miniszterelnök az elmúlt hónapokban rendre maszk nélkül volt látható különféle nyilvános eseményeken és többször különböző miniszterekkel és szakemberekkel folytatott megbeszélésen. Erről tanuskodnak a hivatalos fotók is. Emlékezetes kép az is, amikor például tavasszal a maszk-szállítmány mellett áll ugyancsak maszk nélkül egy teherszállító repülőgép belsejében.

Külföldi hivatalos útjain már előfordult, hogy a magyar kormányfő fölvette a maszkot, de nem minden alkalommal, noha tárgyalópartnerei általában ebben a védőeszközben fogadják.

A kormánytagok közül Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter rendszeresen elmulasztja feltenni a maszkot, legutóbb egy kelet-magyarországi új útszakasz avatásáról készült képen az volt látható, hogy a mellette álló két helyi vezető arcát szinte teljesen eltakarta a maszk, a miniszteréről pedig hiányzott.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.