TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Literje 5 forinttal kerül majd átlagban kevesebbe október 28-ától. Ekkora mértékű olcsóbbodásra utoljára több mint fél éve, még a koronavírus-járvány első hullámának tombolása idején, április 8-án volt példa. A gázolaj ára viszont ezúttal sem változik, így az immár október 7-e óta van bebetonozva.

Tegnapi cikkünkben már kilátásba helyeztük, hogy e héten a benzin ára tovább csökkenhet. S a holtankoljak.hu közlése szerint ez szerdától be is következik. Ráadásul viszonylag régen nem látott mértékben.

Több mint fél éve nem lett ennyivel olcsóbb a benzin. Fotó: MTI Több mint fél éve nem lett ennyivel olcsóbb a benzin. Fotó: MTI

Eszerint a 95-ös benzin ára literenként átlagban bruttó 5 forinttal csökken, a gázolaj ára viszont ezúttal sem változik, immár hatodik egymást követő alkalommal.

Így az átlagárak október 28-án az alábbiak szerint alakulnak a hazai kutakon: 

95-ös benzin: 361 forint/liter

Gázolaj: 369 forint/liter 

Az árcsökkentés mögött az áll, hogy az irányadó északi-tengeri, Brent típus jegyzése a múlt héten 3 százalékot esett. Emellett a koronavírus okozta korlátozások erősödése is belejátszott abba, hogy a benzinért kevesebbet kell majd fizetni a kutakon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.