TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A hétvége miatt hamarabb jön a pénz.

A szokásos időponthoz képest hamarabb, már ma megjön a nyugdíj a bankszámlákra ebben a hónapban. Mint az mfor elsőként megírta, a Magyar Államkincsár augusztus 10-én utalja el a nyugdíjakat augusztusban, nem a minden hónapban megszokott 12-én.

Érkezik a pénz Érkezik a pénz

Ennek az oka az, hogy 12-e hétvégére esik. Az őszi hónapokban visszaáll a rend, majd decemberben még korábban, 3-án utalják el a nyugdíjat - nyilván az év végi ünnepi kiadásokra tekintettel. Akkoriban érkezik majd a nyugdíjkiegészítés is, amennyiben az inflációs folyamatok úgy alakulnak, vagyis az év eleji 3 százalékos nyugdíjemelést meghaladja az árak emelkedése. Szintén ekkoriban érkezhet a gyors gazdasági növekedés miatt járó kifizetés, a nyugdíjprémium, amelynek átlagos egyszeri összege 12 ezer forint. S karácsony előtt várható a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványok kiutalása is.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.