2018. augusztus 10. 07:00

A hétvége miatt hamarabb jön a pénz.

A szokásos időponthoz képest hamarabb, már ma megjön a nyugdíj a bankszámlákra ebben a hónapban. Mint az mfor elsőként megírta, a Magyar Államkincsár augusztus 10-én utalja el a nyugdíjakat augusztusban, nem a minden hónapban megszokott 12-én.

Érkezik a pénz Érkezik a pénz

Ennek az oka az, hogy 12-e hétvégére esik. Az őszi hónapokban visszaáll a rend, majd decemberben még korábban, 3-án utalják el a nyugdíjat - nyilván az év végi ünnepi kiadásokra tekintettel. Akkoriban érkezik majd a nyugdíjkiegészítés is, amennyiben az inflációs folyamatok úgy alakulnak, vagyis az év eleji 3 százalékos nyugdíjemelést meghaladja az árak emelkedése. Szintén ekkoriban érkezhet a gyors gazdasági növekedés miatt járó kifizetés, a nyugdíjprémium, amelynek átlagos egyszeri összege 12 ezer forint. S karácsony előtt várható a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványok kiutalása is.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés